Verkooppunten

Je shopt de hippe, handgemaakt kleding & verzorgingsitems voor baby's, kids en moms van Styled by Sky niet alleen hier in de webshop maar ook bij diverse conceptstores.
Benieuwd bij welke winkels je kunt shoppen? Je leest het op deze pagina.

T Nestje Zoetermeer

Bij het nestje kun je veel meer dan diverse handmade merken (waaronder Styled by Sky) shoppen! Je kunt er ook terecht voor ontbijt & luch met de lekkerste  Perzische en Indonesische gerechten! Daarnaast kan je kindje spelen in een speelpleintje. Tevens organiseert T Nestje regelmatig speciale activiteiten voor kids en ouders (rondom ouderschap).

Meer informatie over T Nestje, klik hier.

 

Kersvers Alphen

Kersvers is een conceptstore in Alphen aan den Rijn. Een winkel waar je lekker kunt rondneuzen, op zoek naar het perfecte cadeautje, kleding, of iets leuks voor in huis. Waarbij de nadruk ligt op baby- en kinder producten.

Daarnaast kun je bij de heerlijke lunchroom terecht voor heerlijke koffie, broodjes en lekkernijen en er is ook een speelhoek waar kinderen lekker hun gang kunnen gaan. Dus kids spelen, jij kunt met een vriendin shoppen en bijkletsen. Een ideale combinatie als je het mij vraagt! Klik hier voor de website.

© 2018 - 2022 StyledbySky | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel