Retourneren

Is het mogelijk om een product retour te sturen?
Ben je niet helemaal tevreden over het product? Dat vind ik natuurlijk erg jammer. Je kunt contact opnemen via het contact formulier of mailen naar styledbysky@hotmail.com, dan zoeken wij een passende oplossing.

De wet geeft de consument recht op het volgende:
“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via styledbysky@hotmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Let op! Producten die zijn aangepast aan persoonlijke wensen, zijn one of a kind en dus niet te retourneren.
Voor welke producten geldt dit? Denk aan broekjes/shirtsjes die naar wens aangepast worden, bijvoorbeeld extra lang, of smaller ten opzichte van de standaard maten die gehanteerd worden. Items die zelf samengesteld worden zoals dekens (inclusief gepersonaliseerde dekens met naam) , aankleedkusenhoezen, commode mandjes of wikkeldoeken.
Dit  is wettelijk bepaald:
“Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”

© 2018 - 2024 StyledbySky | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel