Maatadvies dames

Maatadvies volwassen flareds
 

Jaaa! Je staat op het punt om een fantatische flared broek te bestellen. Misschien twijfel je nog ver welke (lengte) het beste bij jou past. Op deze pagina geef ik je zoveel mogelijk informatie zodat jij de juiste maat kunt kiezen.

Lengte
Oke! Een flared mag lang zijn, maar te lang is natuurlijk ook niet fijn. Daarom bied ik de flared broeken in twee lengte maten aan:

  • Kort: binnenbeenlengte 77 cm. Ik adviseer deze lengte voor dames tussen 160 - 165 cm.
  • Lang: Binnenbeenlengte 82 cm. Ik adviseer deze lengte voor dames tussen circa 165 cm en 175 cm.

​Ben jij korter dan 160 cm of juist langer dan 175 cm? Dan adviseer ik om de lengte op maat te laten maken. Je kunt de gewenste binnenbeen lengte doorgeven (meet bijvoorbeeld thuis een fijne flared op of meet een lange broek op).
Hoe kun je een aangepaste maat bestellen?

  1. Vink een standaard maat aan bij de flared die jij zou willen
  2. Wanneer je op het punt staat om de flared te bestellen, krijg je in het bestelproces het scherm te zien waar je je adresgegevens, etc dient in te vullen. Onderaan deze pagina kun je bij opmerkingen de gewenste lengte door te geven.

Let op: een flared op maat maken brengt geen extra kosten met zich mee! Bestel je een flared op maat? Dan kun je deze niet retour sturen omdat dit een op maat gemaakt item betreft.

Zwangerschapsflared 

Ben je zwanger? Dan kun je voor de 1e maanden van je zwangerschap nog prima de 'reguliere' flared dragen want deze rekt fijn mee. Zodra je bump begint te groeien is het fijner om een broek te dragen die je over je buik heen kunt trekken. De zwangerschapsflared heeft daarom een verhoogde taille (10 cm hoger ten opzichte van de reguliere flared). Deze kun je beter over je groeiende buik heen dragen en is ook voorzien van een soepele elastiekenband. Deze band is langer gemaakt zodat het niet knelt. Tegelijkertijd zorgt deze band ervoor dat de flared niet afzakt. 

 

Heb je nog vragen? Dat kan natuurlijk! Stuur via Instagram een berichtje of neem contact op door het contactpagina in te vullen.

Liefs Hannah

© 2018 - 2024 StyledbySky | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel