Over Styled by Sky

Hi, even voorstellen: ik ben Hannah! 

Ik ben Hannah, mama van Skyler Olivia (2017) & Hailey Jade (2020) en getrouwd met de liefde van mij leven, Andy.  Ik ben het gezicht en de duizendpoot achter het label Styled by Sky.

Ontstaan Styled by Sky
In november 2017 werd ik voor het eerst moeder van onze dochter, Skyler. Ik kwam in een achtbaan van emoties terecht waar ik totaal niet op voorbereid was.  Skyler huilde veel, was een moeilijke slaper en als nieuwbakken moeder twijfelde ik echt aan alles. Daarnaast had ik een verantwoordelijke baan als receptie manager, ik werkte fulltime met onregelmatige diensten en reed 5 keer per week op en neer van Breda naar Den Haag.  Al vrij snel na mijn zwangerschapsverlof kwam ik erachter dat deze baan in combinatie met het moederschap voor mij niet was weggelegd en dat ik dus keuzes moest gaan maken.
Samen met mijn man besloten wij dat het voor ons gezin beter zou zijn, als ik een andere baan zou gaan zoeken. Gelukkig vond ik vrij snel een baan dichter bij huis en ging ik van fulltime en onregelmatig werken naar een contract van 24 uur tijdens kantoortijden.  Zo kon ik meer bij onze dochter zijn en had ik opeens veel meer vrije tijd.

Mijn moeder, een ervaren coupeuse, maakte vroeger veel kleding voor mij en mijn broertje en zusje. Van ballerina tutu's tot jurkjes en zelfs mijn gala jurk toen ik op de middelbare school zat. Ik ging bij mijn moeder op naailes zodat ik dekentjes en aankleedkussenhoezen voor mijn dochter kon maken. De eerste lessen stonden in het teken van het gaspedaal onder controle krijgen en überhaupt rechte lijnen stikken, maar wauw wat vond ik het naaien leuk. Al snel lukte het om een aantal dekens te maken.
Met de reststofjes maakte ik extra items en deze verkocht ik via Marktplaats. Met de opbrengsten kon ik weer nieuwe stofjes kopen. Dit vond ik toen een hele spannende stap, want wie zou er nou een handmade dekentje van mij willen kopen? Nou dat bleek best goed te gaan en zo begon de bal te rollen.

Er ging een wereld voor mij open, want wat zijn er ontzettend veel prachtige stoffen zeg! Ik denk dat mijn 'stoffen verslaving' zoals ik dat zelf altijd noem hier al is ontstaan. Ik richtte socialmedia-accounts op zodat ik aan meer ouders (in spe) mijn producten kon laten zien.
Schreef Styled by Sky in bij Kamer van Koophandel, mijn man maakte een website en ik zette hier maar liefst 20 producten op haha! En trots dat ik was!

Styled by Sky anno 2023
Nu, 4 jaar later is Styled by Sky steeds verder gegroeid van een webshopje met 20 artikelen naar een label voor baby's, kids en moms met een steeds uitgebreider aanbod met diverse online verkooppunten en je kunt mijn items ook in diverse winkels shoppen. Benieuwd waar je Styled by Sky items kunt shoppen? Klik dan hier.
Toen kwam de volgende stap, die fijne, stabiele kantoorbaan heb ik in december opgezegd. Vol trots kan ik nu zeggen dat ik volledig voor mijn eigen bedrijf werkzaam ben. Mijn motto: ITEMS MAKEN WAAR JE BLIJ VAN WORDT!  
 

Duizendpoot 
Inmiddels ben ik een duizendpoot geworden, want wist je dat ik Styled by Sky helemaal run?! Alle items worden door mij handgemaakt, ook pak ik met liefde jouw bestelling in en breng ik deze vaak wandelend met mijn meiden naar het postkantoor. Ook onderhoud ik zelf deze website en social media. Vind je het leuk om meer achter de schermen te zien? Volg mij dan op Instagram of Facebook.

Ook ben ik een blogger voor het platform Mamaplaats, waar ik om de week een kijkje geef in mijn leven als moeder en ondernemer en geef ik kids fashion tips. Lees mijn blogs hier.

 

Have fun shopping!

Heb je vragen, stuur mij een berichtje, ik vind het leuk om van je te horen. Dat kan via social media of via het contactformulier.

Liefs Hannah

© 2018 - 2024 StyledbySky | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel