Over Styled by Sky

Hi, even voorstellen: ik ben Hannah! 

Ik ben mama van Skyler Olivia (2017) & Hailey Jade (2020) en getrouwd met de liefde van mij leven, Andy. 

Styled by Sky is ontstaan vanuit mijn liefde voor creativiteit en one of a kind items. Inmiddels is deze passie uitgegroeid tot een webshop bestaande uit handgemaakte items voor baby’s, peuters en ouders. Ben je zwanger? Ben je op zoek naar een kraamcadeau? Of zoek je mooie items voor je kindje en/of de babykamer? Dan ben je op het juiste adres!

Mijn moeder maakte vroeger kleding voor mij en deze vaardigheden heeft zij nu aan mij overgedragen. Na de geboorte van Skyler ben ik begonnen met het maken van items voor onze kleine meid. Dit vond ik zo leuk om te doen dat Styled by Sky is ontstaan.

Inmiddels ben ik een duizendpoot geworden, want wist je dat ik Styled by Sky helemaal run?! Alle items worden door mij handgemaakt, ook pak ik met liefde jouw bestelling in en breng ik deze vaak wandelend met mijn meiden naar het postkantoor. Ook onderhoud ik zelf deze website en social media. Vind je het leuk om meer achter de schermen te zien? Volg mij dan zeker op social media.

Have fun shopping!

Heb je vragen, stuur mij een berichtje, ik vind het leuk om van je te horen. Dat kan via social media of via het contactformulier.

Gebruik de hashtag #styledbysky op Instagram zodat ik jouw kleintje kan zien shinen.

Liefs Hannah

 

© 2018 - 2022 StyledbySky | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel